Zoek
Kerk en Raad groepsfoto-4

Nieuws

Naast het aanbod dat we als Kerk&Raad doen aan kerkenraden, komen er ook geregeld andere zaken langs die interessant zijn om te melden. Op deze pagina houden we u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, melden we interessante weetjes en komen geregeld ‘tips en tops’ voor kerkenraden voorbij. Surf geregeld eens langs voor nieuws of schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief.

Goed georganiseerd

Hoe ga je in de kerk om met ambtsdragers met dementie?

Taalproblemen, vergeetachtigheid, spullen kwijtraken, problemen met zien. Stuk voor stuk signalen van dementie. In Nederland leven naar schatting 300.000 mensen met dementie. Omdat we steeds ouder worden, stijgt dat aantal in 2040 naar ruim een half miljoen.

Vertrouwenspersoon

Vertrouwenspersoon

Idealiter heeft elke kerkelijke gemeenschap twee vertrouwenspersonen. Gemeenteleden kunnen bij hen terecht met vragen, vermoedens en meldingen van misstanden en misbruik.

Kerk&Raad Logo Horizontal

Nieuwe huisstijl en website

We zijn ontzettend trots op onze nieuwe huisstijl en website. Onze vernieuwde look weerspiegelt onze manier van werken: deskundig en betrokken in kerkelijk beleid en bestuur.

KerkRaad 2023 in cijfers 600x503

2023 in beeld

Op de drempel van het nieuwe jaar kijken we terug op 2023. In 2023 hebben we een flinke groei doorgemaakt. We zijn enorm trots op het team dat gegroeid is naar 10 personen. En zien uit naar de ontwikkelingen in 2024.

1
2

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

© Kerk&Raad

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

Ontwerp en realisatie: Impuls